Ella sover

hej förlåt att jag inte har bloggat har inte haft tid. Ella växer så fort hon kan göra prutt ljud med munnen. Som Ludvig från familjekällan lärde henne. Hon kan nästa sitta själv. När vi va vid bvc sist så fick hon 3 månadssprutan. Hon vägde 6730 och va 62 cm lång- och snart är hon 4 månader tiden går fort. Nu så sover damen igen. idag så va jag inne i stan i en halvtimme vart tvungen och handla lite. Jag åkte in med älskling som ska till Borlänge igen :-( den här månaden så var han i Nässjö. Nu när Ella blir 4 månader så kommer han missa mycket mer. och i December så ska vi flytta till Nässjö. nu ska jag kolla lite på kläder. Ha det bra

Frågestund

Utkast: Oct. 14, 2012

idag har ella varit trött hela dagen så det har inte hänt så mycket. men i går så skickade vi i väg dop inbjudan till nära och kära. och nu är bara att fixa fotograf och vad vi ska äta och prata med prästen :-)

på tisdag ska jag och ella träffa moster bettan i tranås och onsdag blir det bvc och ska få 3 månads sprutan och efter blir det familjekälla och på torsdag ska jag in till stan igen för träffa min gammla klass och hälsa på :-)

Bönutrop ha eller inte

Nu sover Ella.
Jag och älskling kollar på TV.
när Ella har vaknat ska jag kolla om det finns varm vatten om det gör det ska jag bada henne och fixa naglarna och tvätta öronen på henne. Hon har en röd prick i bakhuvudet som jag tror är ett föddelsmärke.

Igår så va det en på min Facebook sida som hade gillat en sida på Facebook ( Nej till bönutrop i Sverige)
Vad tycker ni vill ni hade bönutrop i Sverige kommentera varför vi inte ska eller varför vi ska ha?

Det va länge Ella sov typ 10 minuter :-P nu myser älskling med henne dom är så söta :-)

ily

nu ska jag tack min älskling för han fixa min design :-) hans kaffe bliv till och med kallt så tack så mycket älskling :-)

plugga hemma

Jag saknar skolan. Det trodde inte jag att jag skulle gör. men det inte speciellt kul att sitta hem och inte göra något, för utom och ta hand om ella.Men nu har jag bestämt att plugg lite svenska, matte och engelska. för efter som jag ska söka vetrinärs utbildning efter gymnasiet.då måste man har bra betyg ju bättre beytg man har ju lättar är det att komma in.så det blir plugg plugg och plugg nu har ella snart somnat :-) det okända är nu :-D

sov nu

jaha nu ligger Ella i sin säng men det vill hon inte hon små skriker på mig. men nu ska hon sov och det har jag bestämt. Nu börjar hon bli tyste eller inte jag får skriva mer sen när hon har somna hörs sen :-P

helgen

I lördags så va jag och älskling i Norrköping. Ella va hos faster Jenny och sov över hos dom tills i går.Jag saknade henne sjukt mycket Sen så firade Jenny,Jonas,Kia och Oliver mig för dom inte firade mig föra lördagen. men fick 300 kr i alla fall. nu så somnade Ella i min famn men nu ligger hon i sin säng och sover hon är så söt när hon sover. Men hon är alltid söt :-) idag är det älsklings första månade i Nässjö så nu är på väg till tomteborda och sen tillbaka till Nässjö sen slutar han 23:50.
vi kanske ska flytta till Nässjö för min föräldrar ska flytta till ett mindre i Adelöv. Men vi få se :-/
Jag måste bli bättre på att uppdatera på bloggen
RSS 2.0