tänk om

Idag så kollade jag på unga mödrar på kanal fem det handlade bara om Hanna ni som följer det vet vem det är. Hon förlorade sin dotter för soc i Danmark tyckte att inte tog hand om sin dotter som hon skulle. Då kom tankar tänk om dom tar Ella från oss jag skulle jag inte kunna liva med henne jag vill inte tillbaka till min gamla liv

klagar inte på min dotter

 
Jag skrev min inlägg ( trycka ner unga föräldrar ) för nåra veckor sin som skrev jag på facebook att jag va trött och ella villa va hos mig hela tiden. då var det några vänner som skrev att det bara och kämpa bara posetiva saker då. dom kommer en fitta och skriver att jag bara klagar på min dotter och att jag klagar på att det är jobbigt att va mamma och sj och massa saker. och hon har inte ens barn så hon hon vet inte hur det är . Jag klagar aldrig på min dotter på internet och kommer inte göra det heller. Så nu har ni en förklaring varför jag skrev andra inlägget.Jag har inte klagat att det är jobbigt att vara mamma eller att var sj för det är jag inte ja klagar inte på något att vara en ung föräldrer 

Trycka ner unga föräldrar !?!?!?!?!

Jag känner mig elak att bara lägga i min dotter i sin säng bara när hon är trött men om jag låter henne ligga på mig och jag lägger in henne i sin säng då vaknar hon. vad ska jag gör så hon inte vaknar hjälp!!?!?!?!?!?
 
Jag förstår inte varför skulle inte vi som är tonåriga inte kunna föräldra , det inte bra för vi är bran forfarande men annars så är ingen skillnad för ni som är 25 och uppåt och för oss tonåringar. Det är lika svårt för ni som 30 som det är för oss som har barn i ålden 18. Vi vet inte hur det är vara föräldra och det gör inte ni ¨ vuxna¨ när det handla om sitt första barn. Jag blir arg för ni som ska va ¨vuxna¨ sitter på internet och trycker ner unga föräldra för vi är för unga för att ha barn , ni vet inte hur det ha barn blablabla. 
 
Jag visste inte vad jag gick mig in på när jag betämmde mig för att be hålla Barnet (Ella). Jag visste att det skulle va jobbigt för ett barn behöver man ta hand om 24/7. Min föräldra blev arg och min syskon med mig jag har klarat det i nio månader och om jag ska va ärlig så trodde jag att min föräldrar trodde att jag inte skulle klara det. Men det har jag och jag är stålt för det. Jag har lärt känna många unga föräldrar och vi som är unga kan och ni ¨Vuxna¨ ni kan tänka innan ni pratar eller skriver. För vi kan lika mycket som ni, så dra åt skogen.
 
 
Här är ella några dagar 
här är hon 8 månader 
 
Älskar min familj 
 
Dop bild fotograf Elin Karlsson 

kändisar (y)

hejsan
tänkta att en gång i veckan så ska jag skriva lite om kändisar här bara för att skriv lite mera än vad jag gör nu :-) så varje fredag så ska jag skriva om kändisar :-P

kommentera!!! <3

vad tycker ni om designen ? kommentera 

bilder

här vardags rum och ellas rum 
instagram foton 

Sent

Vi va hemma hos min mamma igår och älskling bytet däck där (y) vi kommer hem vid 22. Ella brukar gå och lägga sig vid 19, jag trodde hon skulle sov länge idag för hon gick och la sig sent i går när då hon vakna 07:45 då fick gå upp. Idag har vi lekt i henne rum och passa på och ta kort på henne då:-P
nu ska vi kolla på film och jag ska försöka och fixa design på bloggen i morgon. Imorgon ska moster va barnvakt för vi ska på handlarkurs på nässjökörskola 
 
godnatt och vi kanske hörs i morgon pusshej 

Hjälp !!!

hur får man ditt headen och flyttar på sido menyn ? 

9 Månader

idag har jag städat här hemma och ska börja laga med snart :-P
det blir köttfärslimpa med bacon och ost med potatis och sås. jag kommer sov gott i natt hoppas jag . Inatt så somna jag efter 12 och sen vakan jag vid halv nio inte av ella ut av mig sj men ella sov till halv 10 en riktig sömn tutta.
Idag så blir Ella nio månader :-)
utveckling :
krypa
ställer sig mor saker
kan stå utan stöd i några sek
tog 1-2 steg utan stöd
säga tacktack
säga mamma och pappa men inte ofta

hon tycker inte om:
när man ska byta blöja
när man ska klä på henne
hon tycker inte om mixen
hon tycker inte om va sj
hon tycker inte om att va i sängen
hon tycker inte om att vila.

skulle göra allt

kollar på sofis änglar på kanal 5. Idag handlad om att det va en kille som dog av helekopter olycka och dog. han hade en frun och två barn. 
Jag vet inte hur ja skulle göra om min älskling skulle dö. Mitt liv skulle bara rasa tror jag men ja skulle nog göra allt för att ella skulle va ett bra liv ändå. Bara tänka på det gör mig gråt färdig.

det går ju inte

nä jag kan inte kolla på djur program där dom räddar djur. När dom ska rädda t.e.x valpar då blir jag ledsen för man tror ju att den kommer inte klara sig men gråter också när dom klara sig det västa av allt. Jag vill ju bli vetrinär det är min dröm jobb hur kommer det om jag blir det jag kommer ju gråta om djuren dör det går ju inte.

deppig

jaha vad ska man göra nu Ella sov för natten och älskling jobbar. dom senast dagarna har jag varit deppig för jag hålet inne vad jag tyckte och tänkt så jag prata med älskling igår och idag mår jag bättre. skulle behöva städa men har ingen ork för det :-/.

Älskling frågade vad vill hitta på i helgen för han är ledig från lördag till tisdag så, ge förslag vad man kan hitta på.
Kom på nyss att det är djurakuten på 3:an så nu får jag sluta skriva .

min ¨bebis¨ är inte så liten längre :-( <3

två timmar gamal
sex dag gamal
en månader gamal

godmorgon

godmorgon eller god och god var den väl inte för Ella vakna vid 04:15 så skulle ge henne välling men det vill hon inte så la ner henne i sin säng och hon somna om. och sen vakna hon kvart över sju trött men men. Idag ska älskling åka in med bilen till verkstan och byta olja och sån saker för vi har snart åka 15 000 mil med den. sen bil det att fixa Ella rum ni kan få för och efter bilder sen :-P
Ella snorig fortfarande.
Följ mig på instagram: Mamma19 :-)

helgen

hejsan jaha i helgen så va jag och Ella i Tranås och träffade Sandra och hennes son Ludwig. vi gick och ´´lekte´´ i en lekpark men det inte så kul tyckte barnen så vi gick bara lite på stan. sen så träffade vi Johan och Frida och deras son Hugo vi sov hos dom. sen lördagen så träffade jag Bettan, mamma och pappa sen skulle jag åkt buss hem men hade inte lust och vänta i Eksjö i en timme så fick låna Johan och Fridas bilstol, jag hade problem att hitta en som kunde kör men räddaren i nörden va Petra och Henrik tusen tack för ni körde mig till mamma och pappa sen hämtade älskling hos.
Jag har aldrig trott att det är många som ställer upp för mig. Jag är väldigt glad för ni gör det ;-D nu ska jag ta ella innan hon blir galen hejdå hörs sen ;-)

min lilla sjukling

jag skulle sätta mig vid älsklings dator och lägga upp bilder på bloggen på Ella men hittade inga bilder alls på Ella :-\

idag skulle jag och Ella in till Tranås hade jag tänkte men hon har feber och nu sover hon min lilla ängel. Men snart blir hon 9 månader :-) en stor tjej. Älskling fick reda på att han ledig i juni och juli så han jobbar inte på Ellas födelsedag. Vi vet inte riktigt hur vi ska gör för vi ska va i Norrköping nästa hela sommaren och vi vet om vi ska fira Ella födelsedag två gånger eller en gång. det blir ju bättre om vi firar en gånger tycker jag men min familj bor i småland och älsklings familj i Östergötland aja det blir nog bra :-)

Jag har ju börjat i en ny mamma grupp i Nässjö och lärt känner folk men få se om vi går i morgon efter som Ella är sjuk :-\ men måste lämna tillbaka en ska till en som går där.
nu ska jag passa på och städa. men lägger upp bilder på Ella på

instagram jag heter mamma19 följ mig så följer jag tillbaka :-)
RSS 2.0