hela dagen

idag så fixa jag ett nytt konto och hade 30 min för jag skulle åka hem med taxi men det gick inte så jag fick åka hem vid 17 och Ella va hemma :-( har saknat henne hela dagen. men tur man har en underbara mamma som kunde ta hand om henne älskar henne.
efter som jag har jag är 18 år nu så kan mamma fråga mig om jag kan köpa cigg och jag kan jag ju :-P
Nu har Ella somnat för i natt tror jag. Jag ska duscha snart.
I morgon hinner jag inte för jag ska måla en dör och tvätt och städa lite. pusshej

När min ängel kom till världen <3

Jag tänkte berätta hur förlossningen va.
Den 10/7 så åkte jag,älskling och mamma in till förlossning i eksjö. då kollade dom hur tätt värkarna va och min puls. dom sa att det inte dags än. men jag va tvungen och va kvar på förlossning för jag hade inte ätit eller druckit på hela dagen för allt jag åt kom upp lika fort igen så jag fick tabletter och smärt lindrade för jag inte skulle känna värkarna och dropp för jag inte hade ätit eller druckit på hela dagen. onsdagen den 11/7 så vaknade jag vid 9 och så skulle jag försöka äta då kunde jag äta. men vid 13 någon gång så kom barnmorskan in och sa nu är dags så vi ska sticka håll på vattnet och efter några timmar så badade jag det hjälpte lite och sen fick ryggbedövning det hjälpte jag kände inte så mycket så jag va mig själv sa min pojkvän men efter tag så blev det värre och värre så då hjälpt inte ryggbedövning inte så mycket. Jag fick lustgas och det hjälpt inte så mycket men jag trodde att jag fick det vid 00:00 men jag fick det vid nio och jag andades in det hela tid som man inte ska göra. men det det kändes som att det gjorde ont hela tiden. men vid halv 3 eller något kom barnläkaren, barnmorska och undersköterska och nu ska du krysta och då kände dom hur hon låg och huvudet va uppåt ist för neråt mot bröstet och skulle dom försöka rätta till det med sugklocka men dom försökt med det 3 gånger och då säger dom att dom inte försöker mer så det blev akutkejsarsnitt. och älskling fick följa med in så när han skulle byta om så ropade jag på honom flera gånger men jag kom bara ihåg att jag ropade en gång men jag va så ner droggade lustgasen så jag kommer inte ihåg så mycket. Men innan vi åkte inte till operationsalen å drack jag lugnade det va inte gått. När vi va ner i operationsalen fick jag ryggbedövning igen tror jag sen fick jag hålla i narkosläkarens hand. Det gick fort och sen frågade narkosläkaren mig om jag kände något och jag frågade kände vad då sa dom är klara. men Ella lätt inget när hon kom ut men sen efter några sek så grät och jag blev orolig att hon inte andades.

Men så va min förlossning och om det är några frågor så är det bara fråga :-)

bröstpumpen

Jaha i morse så vakna Ella vid 06:30, hon somnad 19:35 i går och vakna vid halv sju idag de va bra. Jag fick ge henne mat i flaska för jag visste ine om jag hade alkohol i kroppen. Se n så fick jag pumpa ut för brösten va sten hårda och gjorde onte men det kunde jag inte spara för det kunde va alkoho kvar för va säker så slängde jag det. Den pumpen är bra det är en handpump köpt på babyproffsen i norrköping. Snart så somnar min lilla ängel igen hon bliv trött efter sin pappa åkt då däkade hon ganska fort. Ska pumpa lite nu så skriver mer sen. Puss hej

föddelsedag

I går så blev jag myndig. :-D och jag fick surrplata av älskling och ett glas och bubbel av henrik och petra och en presentkort på HM och newyorker. Och sen på kvällen så va jag och älskling hemma hos cina och bella på fest då fick jag choklade ,snöglob, en skål och en penis mug hehe. Jag fick smaka päronshot och mintu det va gott mintun i alla fall . Nu är jag trött och vill sova men det kan jag inte för Ella är pigg :-P men nu ska jag leka med min surrplatta :-D

idag

idag har jag inte hunnit skriva på blogg för jag har varit i Tranås och varit i lägenheten och på familjekällan.och va hos Cina och Bella dom bästa grannar man har haft. om jag ska jag va ärlig så är det dom jag litar mest på om det handlar om vem som talar sanning. Jag tänker på er. nä nu ska jag sova är skit trött. godnatt och sov gott puss hej

Frågestund

Nu hade jag tänkte ha en frågestund den av slutas på fredag ni få fråga vad som helst men jag svara inte på privata frågor:-)

dagens blogg

dagens

Nu ska jag skärpa mig

jag har blivt tokig i Det okände för det är på 7 om 13 minuter. det ska jag se och sen ska städa och tvätta. måste hjälpa mamma med städadet i huset och tvätten. nu måste jag växa upp och bli vuxen jag kan inte va en tonårig hela mitt liv. måste tatag i mitt liv och plannera saker och inte gör roliga saker först sen det tråkigt så funkar det inte.Nä nu jävlar ska jag skärpa mig. 
OMG jag tro ella är hungrig hon smaskar skit högt så får ge henne mat. Sen ska jag ringa svenska kyrkan och prata om dop tänkte jag eller om jag gör det inte få se.

allt möjligt

god dag alla läsare vad händer idag? Jag ska i alla fall städa och tvätta idag. Sen när Min lilla dotter har somnat i kväll blir det att färga håret svart :-).
jag kunde somna i natt efter jag kolla på det okända kl 23 det va lite läskigt. När man kollar på det okända då hör man saker och ser saker i huset som man inte brukar hör i huset.
Nu är det bara 4 dagar kvar tills man fyller 18 :-) och då ska jag festa lite med vänner , nu kanske alla tycker både du göra det när du har barn då säger jag en sak det min sak och jag har frågat dom på bvc och dom sa att det okej . Men jag ska inte dricka mycket. Jag älskar min dotter och jag kommer inte gör något dumt som skadar henne. kan någon snäll person och förklara hur man ändra design?

Det okända

men tjena jag ska kolla på det okända nu jag kommer nog inte kunna sova sen :-( Ella sover och då kan jag inte krama om någon om jag blir rädd :-(.
Idag så har man inte gjort så mycket har fixat i rummet och sovit lite.
iMorse så va ella lite ont i högra öga bliv lite orolig om hon hade ögoninflamationmen det gick över efter ett tag. nu ska jag kolla på det okända

om mig

nu ska jag börja blogg här ist för nattstade den här är mycket bättre :-)
Kan någon förklara för mig hur fixa designen jag fattar inget.
Ja heter Veronica Axelina Sjöberg jag fyller 18 år den 22sep alltså på lördag :-D jag har en pojkvän som är 10 år äldre. den blogg kommer handla om min vardag som en ung mamma och foton :-) min dotter är 2 månader,
 
Det första jag ska är en frågestund :-)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0